Gevouwen Visitekaartjes

over aangepaste gevouwen visitekaartjes afdrukken
AANGEPASTE GEVOUWEN VISITEKAARTJES AFDRUKKEN

 • Meer ruimte nodig om die geweldige eerste indruk te maken? Maak een keuze uit onze selectie gevouwen visitekaartjes en leg hun aandacht vast met stijl.

  Elke kaart heeft vier zijden, u kunt persoonlijke info, logo, marketingboodschap en nog veel meer toevoegen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak indruk met visuele hoogtepunten en een prachtige layout in kleur.

  *Alle prijzen zijn inclusief BTW. en exclusief verzending. Introductieaanbod. Alleen geldig voor eerste bestellingen met gedeeltelijke coating.

Startbestanden Downloaden

Overnight Prints heeft "Start Bestanden" aangemaakt in verschillende programma's. Selecteer één programma en klik op "Bestand downloaden".

Lees de instructies, specificaties, veelgemaakte fouten en USPS-voorschriften.

Veilige Zone:

Illustreert de snijmarge. We kunnen het product mogelijk tot op dit punt snijden. Alles wat zich buiten dit gebied uitbreidt, loopt het risico te worden ingekort.

Full Bleed:

Pas uw afbeelding aan op de Afloopgrootte om ervoor te zorgen dat uw achtergrond zich tot aan de rand van de kaart uitstrekt.

Kleur CMYK Aanbevolen
Bestand Types TIF, PSD, PDF, PNG, JPG, EPS of AI (Versie 9 of nieuwer)
Resolutie 300 dpi
Gevouwen Visitekaartjes
In het winkelwagen kunnen extra kortingen van toepassing zijn.
* Prijs is inclusief 21% BTW
Begin

  • € 0,00
  • Premium Gevouwen Visitekaartjes Ontwerpen

   Kies uit een figuratieve hoorn des overvloeds van prachtige maar professionele sjablonen, gemaakt door onze getalenteerde ontwerpers. Pas er een aan en geef uitdrukking aan uw visie, vakkundig vervaardigd en afgedrukt, voor iedereen te zien. Zorg ervoor dat u regelmatig terugkijkt, omdat we onze site voortdurend bijwerken met nieuwe sjablonen.


   Bladeren in galerij met volledige sjablonen