Ons Groene Printproces

Of u nu één eigenaar van één klein bedrijf bent, één grafisch ontwerper of gewoon wilt creëren            uw eigen uitnodigingen en dingen, maken één grote indruk op uw visitekaartjes, wenskaarten,            of mailers zijn belangrijk. Voeg daarbij het feit dat we de enige groene online-printer ter wereld zijn, en jij            één product hebben dat zich van de rest onderscheidt.

Ons Papier

Overnight Prints is er trots op het enige milieubewuste online printbedrijf te zijn.            Al het papier dat we gebruiken komt van bomen die zijn geoogst in het kader van het Sustainable Forest Initiative. Het is            verwerkt zonder milieuschadelijke bleek- en chloormiddelen. Ons gerecycleerd papier is gemaakt            van 100% post-consumer gerecyclede vezels, PCF (Processed Chlorine Free) en Green Seal™ gecertificeerd.

Onze Waterloze Afdrukken

Gelukkig voor onze klanten heeft Overnight Prints de beslissing genomen om vroeg groen te gaan en            geïnvesteerd in waterloos printen - één baanbrekende perstechnologie die veel veiliger is voor het milieu.            De meerderheid van de drukkerijen heeft nog steeds verouderde drukpersen die giftige chemicaliën gebruiken            en consumeer meer dan 25.000 gallons water per maand. Dat is genoeg om te zwemmen in één Olympische maat            zwembad. Overnight Prints is er trots op het enige grote online drukkerijbedrijf te zijn dat uitsluitend gebruikt            waterloos printen, één praktijk die superieur is aan conventionele lithografische afdrukken met betrekking tot beide            afdrukkwaliteit en bezorgdheid voor de aarde.

Hier zijn slechts één paar voordelen van waterloos afdrukken in tegenstelling tot de standaard lithografische druktechnologie volgens de industrienorm:

  • Precisiedruk uit stippen, betere fijne tekening, lagere puntversterking
  • Afdrukken met dikkere inktlagen is mogelijk, dus hogere dichtheidswaarden met briljante afdrukken resulteren in minder opstartafval
  • Geen emissieproblemen meer door het ontbreken van isopropanol in de dempingsoplossing
  • Eenvoudigere machinebouw door gebrek aan dempingseenheid en randapparatuur
  • Geen overlapping, betere consistentie over de hele reeks van inkten die in het scherm zijn afgedrukt
  • Minder potentiële foutbronnen, omdat er geen dempende oplossing meer is die invloed heeft op het drogen van de inkt
  • De oxidatie van metaalinkten, b.v. offset zilver, is niet langer mogelijk

Bestel Vandaag Nog Uw Groene Afdrukken

Shop Nu