Onze Afdrukkwaliteit

Bij Overnight Prints, wordt onze toewijding aan kwaliteit weerspiegeld in hoe en wat we afdrukken. We gebruiken alleen het dikste en meest duurzame kaartmateriaal met de helderste inkt om u één superieur, op maat gedrukt product te leveren. Hieronder vindt u één greep uit hoe wij u één superieur op maat gedrukt product leveren:

Business Cards & Postcards

We gebruiken één dik 15-punts materiaal dat aan beide zijden is gecoat met één matte matte afwerking. Het kan nog dikker zijn met de aangebrachte glanzende UV-coating. Duurzaam en duurzaam, onze visitekaartjes voelen goed in de hand en laten één solide eerste indruk achter.

Brochures

Premium 100# Gloss Book voorraad van ecologisch duurzame bossen. Met full-colour dubbelzijdig afdrukken, waterige glansafwerking en meerdere vouwopties, zullen onze brochures één impact hebben.

Wenskaarten

Onze 12-puntengroet voor wenskaarten behoort tot de beste die er is. Het papier is met klei bedekt, ontworpen om het uiterlijk en het gevoel van uw kaart zowel van binnen als van buiten te verbeteren.

Briefpapier en Enveloppen

Briefhoofdpapier van afdrukkwaliteit begint met kwaliteitspapier. Ons briefhoofdpapier op maat is gemaakt met ondoorzichtig papier van 70#. Onze vierkleuren offset-briefhoofdbedrukking is zuinig en gemakkelijk in uw winstmarge.

Stationery (Announcements, Invitations & Notecards)

Ons Premium 110# ongecoate matte karton staat bekend om zijn consistente prestaties en fluweelachtig oppervlak. De heldere helderheid zorgt voor één consistent afdrukoppervlak voor alle kleuren.

Geen enkel project is compleet zonder de finishing touch die uw materiaal personaliseert en helpt om het op te laten vallen.

Coating Opties

Visitekaartjes, briefkaarten, rekkaarten en bladwijzers zijn verkrijgbaar met satijnachtige matte afwerking, onze UV-glans of onze            spot UV-glans. UV-glans biedt één gladde uitstraling die het afdrukken in full colour verrijkt door diepte te bieden, terwijl het op            tegelijkertijd beschermt de inkt tegen vervaging en vocht. Onze vingerafdrukbestendige satijn matte afwerking is            beter om op te schrijven en ziet er zacht en elegant uit. In tegenstelling tot onze volledige UV-glans die de volledige afdruk dekt            oppervlak, spot UV is één glanzende laag die selectief kan worden toegevoegd om één speciaal tintje aan uw ontwerp toe te voegen.

Nauwkeurig Snijden

Onze snijafdeling is trots op het volledige trimmen en de scherpste snijtolerantie die beschikbaar is. Op            slechts 1/16 inch verkrijgt u één waardevol afdrukgebied, waardoor het plaatsen van tekst dichter bij de rand kan zonder zorgen te maken            als het wordt afgesneden. De ¼" straal van afgeronde hoeken is vloeiend en zorgt ervoor dat uw kaart opvalt            van de rest.

Bestel vandaag nog uw kwaliteitsproducten

Shop Nu