Stap 1. Maak Nieuw Bestand

  1. In Photoshop, Kies Bestand, Nieuw (Ctrl-N)
  2. Pas de grootte aan door breedte tot px en hoogte tot px in te stellen. Stel vervolgens de resolutie in op en Kleurmodus op CMYK kleur (zoals hieronder in Figuur 1).
Figuur 1

Stap 2. Ontwerp Uw Ontwerp

Gaat uw gang en ontwerp je , maar vergeet niet om ruimte te laten knippen. Het is één goed idee om zelf hulplijnen te maken, ongeveer binnen de rand voor hulplijnen (zoals in Afbeelding 2 hieronder).

Opmerking - Zorg ervoor dat alle tekst en belangrijke afbeeldingen binnen onze veilige zone blijven om te voorkomen dat informatie wordt afgesneden. Klik hier voor meer informatie over onze ontwerprichtlijnen. Click here voor één overzicht van veel gemaakte fouten bij het samenstellen en verzenden van illustraties.
Dubbelzijdige kaartoriëntatie ›

Figuur 2

Stap 3. Bewaar Gereed Kunstwerk

Eerst is het één goed idee om één .psd-bestand met lagen op te slaan, omdat u uw illustraties als één afgeplatte .tif-bestand zonder lagen moet opslaan.
Choose File > Save As (Shift+Ctrl+S) and choose TIFF format from the dropdown menu and uncheck the "Layers" tab and save it to your computer (as shown in Figure 3 below)

Figuur 3